torstai 19. toukokuuta 2011

Turkoosi-keltainen-musta

Tämän viikon P*skis -haaste kuului:
Turkoosi- Keltainen -Musta.


Helistinkortin tyttönä tietysti LOTV, joka on väritelty copiceilla. Taustapaperi on PrimaMarketin. Lisänä vielä kukkanen ja puolihelmiä.
Helistinosan keltaiset palat ovat sellaista koristekiveä, jota käytetään sisustamiseen, vaikka kynttilöitten kanssa. Toimii hyvin kortissa!


Varoitus! Tässä seuraa nyt hyvin huono aasinsilta MM-jääkiekon maailmaan. Tein tätä korttia eilen ja kuuntelin toisella korvalla 45minuuttia ohjelmaa, jossa käsiteltiin Leijonien hienoa voittoa. Samalla juuri värittelin tyttöstä ja tuli mieleen, että kyllä se hieman Ruotsin väreihin vivahtaa. Tässä ohella tahdon siis esittää pahoitteluni kaikille naapurimaan pienille cheerleading-tyttösille ja onnitella maailman parasta jääkiekkojoukkuetta!

8 kommenttia:

  1. Heheh:D
    Hyvä tuo aasinsilta!
    Kortti on jokatapauksessa kaunis, vaikka olihan ne vähän oudot värit näin maailmanmestaruuden puitteissa...ilmankos munkin oli niin vaikea saada korttia aikaiseksi;)

    VastaaPoista
  2. Söpönen helistinkortti, leimakuva on erityisesti mun mieleen:) Mikäli et olisi maininnut, niin ei naapurimaa olisi mulle tästä mieleeni tullut, eikä oikeastaan tule siltikään :) Oikein onnistunut kokonaisuus!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanista kommenteista! <3

    VastaaPoista

Kommentti? Kyllä kiitos! :)