lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kortteja SeKS:n keskosvauvoille!


Hempukka on pistänyt pystyyn ihanan keräyksen. Olen jo muutamaan tällaiseen ottanut osaa, mutta tämä sairaala on kyllä lähellä omaa sydäntäni. Tyttäreni on syntynyt Seinäjoella, ihan lasketun ajan tuntumassa kylläkin. Mutta silti, tälle sairaalalle teen mielelläni kortteja! Kesäloma ehti juuri alkaa, ja reissuun lähtö odottaa, mutta muutaman kortin ehdin postittaa Hempukalle.Toivottavasti saadaan paljon kortteja keräyttyä!

*T*

3 kommenttia:

 1. Kiitos linkityksestä ja aivan ihania kortteja!!:) Innolla odottelen postia!:)
  Ellet sitten halua palauttaa korttejasi Puoti-Pikeen, joka ottaa myös kortteja vastaan, ja toimittaa ne siitä sitten minulle:)

  Luin kommenttisi ääneen miehelleni joka tokaisi, lehtijuttuideastasi; 'mahtava idea!-otsikoksi vielä, että kyllä hyväntahtoisuutta löytyy nykyäänkin, eikä aina olla käsi ojossa!';)

  Oikein mukavaa ja aurinkoista lomaa!!:)


  Askarteluterkuin,

  Henna

  VastaaPoista
 2. Kiitti viestistä. Olen kyllä menossa keskustaan maanantaina, eli voisin heittää kortit sinne. Vai onkohan se maanantaina auki? Hmm...

  Lehtijuttu olisi ihan loistava! Ja jos ei Ilkka huoli niin sitten joku paikallislehti. Ansaittua näkyvyyttä tällaiselle hyväntekeväisyydelle!

  VastaaPoista

Kommentti? Kyllä kiitos! :)