sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lasten lausahdukset lasipurkkiin!

Lumista sunnuntaita!

Kuulin joskus ideasta laittaa lapsiperheen kotiin esille purnukan, jonka vieressä on kynä ja paperia. Lapset tunnetusi päästelevät hyviä juttuja suustaan, jotka olisi mukava muistaa vielä myöhemminkin. Tällaiseen purnukkaan niitä olisi helppo kerätä, kun se on aina lähettyvillä.

Nyt kun vihdoin tyhjeni eräs kauni hillopurkki, päätin että siinä on meidän perheen lausahduspurnukka! Koristelin sen yksinkertaisesti vain pitsillä, koska tykkään kovasti tuosta purnukasta ilman mitään sen kummempia lisukkeita. Se kun ei ole kokonaan pyöreä, vaan hieman neliskanttinen. Siinä oli itsetehtyä hilloa, jonka olen saanut lahjaksi, joten en tiedä mistä noita purkkeja saa. Mielelläni omistaisin kyllä niitä enemmänkin ja keksisin niille vaikka mitä käyttöä!

Mutta tässä siis purkki kaikessa yksinkertaisuudessaan:


*T*

2 kommenttia:

  1. mä oon toistaiseks keränny noita vauvakirjan väliin, luulen että purkki täyttyy liian nopeasti. Nytkin naapurin setä on käynyt pöytään piirtämässä o.O

    VastaaPoista
  2. Mä oon ajatellu, että noista lappusista kirjottelisin niitä talteen erilliseen muistikirjaan, kun purnukka täyttyy. Mutta tuo on takan päällä, jotta saa heti muistiin pienet, mutta tärkeät lauseet! Muuten ne unohtuu, jos niitä ei heti laita ylös.

    VastaaPoista

Kommentti? Kyllä kiitos! :)